Nove težave pri Jumbu Vismi?

Nove težave pri Jumbu Vismi?
15.02.2020 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Steven Kruijswijk naj bi zaradi težav s kolenom odpovedal nastop na dirki Pariz-Nica, kjer bi bil ob boku Primožu Rogliču. Po odpovedi Toma Dumoulina, se zdaj obeta nova odpoved?

Pri moštvu Jumbo Visma so na začetku sezone lahko zadovoljni predvsem z izkupičkom sprinterja Dylana Groenewegna  Na dirki po Valenciji je prišel do dveh zmag. Ti dve zmagi sta trenutno tudi edini zmagi za moštvo v tej sezoni. Seveda smo šele na začetku, a vendarle ne moremo prezreti dejstva, da se s težavami ukvarjata dva od treh adutov ekipe za tritedenske dirke. Primož Roglič se mirno pripravlja na začetek sezone - letos jo bo začel nekoliko kasneje, šele na dirki Pariz-Nica.

Zato pa je moral začetek sezone že prestaviti Tom Dumoulin, ki je zbolel tik pred startom dirke po Valenciji. Posledično je že odpovedal tudi nastop na dirki Tirreno-Adriatico in klasiki Milano-Sanremo. Zdaj naj bi Merijn Zeeman za De Telegraff povedal, da bo moral sezono kasneje od sprva predvidenega začeti tudi Steven Kruijswijk. Nizozemec, ki je lani dirko po Franciji končal na tretjem mestu ima namreč težave s poškodovanim kolenom. Sezono naj bi po novem začel šele konec marca na dirki po Kataloniji.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ