Obstoj Euskaltel Euskadija ogrožen?

Obstoj Euskaltel Euskadija ogrožen?
01.07.2013 AVTOR: D. Z.
Na spletni strani tuttobiciweb.it so zapisali, da naj bi bil obstoj ekipe Euskaltel Euskadi - vsaj v takem formatu, kot do zdaj - ogrožen. Nujno potrebujejo drugega sponzorja.

Baski zmanjšali finančna sredstva
»Naš projekt, da v ekipo pripeljemo drugega sponzorja, ki bi nadomestil drastično zmanjšanje sponzorskih sredstev baskovskih institucij, je zaenkrat še neuspešen, « je dejal glavni menedžer baskovske ekipe Galdeano.

»Intenzivno delamo na tem, vendar konkretnih rezultatov še ni. Potrjujem. Situacija je kritična in drugega sponzorja zares potrebujemo. Za ekipo je to po smrti maserja Rufina še dodaten udarec, « je še pojasnil Galdeano.

V ekipi dva Slovenca
Obenem je priznal, da tudi rezultati letos niso taki, kot so jih pričakovali. Samuel Sanchez je na Giru nastopal pod pričakovanji, zmag pa imajo zelo malo. Na dirki po Švici se je izkazal prav naš predstavnik Robert Vrečer, ki je osvojil kar dve majici. Bil je najboljši na gorskih ciljih in najboljši na letečih ciljih.

»Vsekakor ne bomo popuščali zdaj. Kolesarje vseskozi seznanjamo s situacijo, a obenem so se sposobni osredotočiti samo na svoje delo. Prepričan sem, da bodo to pokazali tudi na Touru, « je še zaključil Galdeano. Spomnimo. Za to ekipo letos nastopata tudi prej omenjeni Vrečer in Jure Kocjan.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ