Oglašanje iz Španije: Kocjan in Vrečer v novih dresih!

Oglašanje iz Španije: Kocjan in Vrečer v novih dresih!
09.01.2013 AVTOR: D. Z.
Iz Španije je prišla fotografija Jureta Kocjana in Roberta Vrečerja, ki pozirata v novih dresih moštva Euskaltel Euskadi. "Občutek je dober," je sporočil Vrečer.
Jure Kocjan in Robert Vrečer sta s 1. januarjem tudi uradno člana baskovskega moštva Euskaltel Euskadi in tako v družbi še preostalih šestih tujcev pišeta tudi zgodovino tega moštva. Do zdaj so ekipo sestavljali samo domači kolesarji iz Baskije, a ekipo je v lov za tujci z večjim številom točk prislil boj za Pro Team licenco.

Na koncu so jo tudi dobili, k temu pa sta pripomogla tudi Slovenca Kocjan in Vrečer. Oba bosta prvič nastopala za moštvo vz najprestižnejšo licenco. Na desni strani pa si lahko ogledate po kakšnem dresu ju boste lahko v kolesarski karavani spoznali na največjih dirkah.

Sicer pa se kolesarja te dni mudita na uradni predstavitvi ekipe. Sledile pa bodo skupne priprave ekipe v Valenciji. "Občutek je dober. Tudi vzdušje v ekipi je dobro. Počasi se zavedam, da postajam član kolesarske karavane Pro Team," pa je iz Španije sporočil Robert Vrečer.

"Na oranžno barvo se moram še navaditi," pa je priznal Jure Kocjan, prej član ameriškega moštva Team Type 1, ki je imelo Prokontinentalno licenco. Na vprašanje, kako se počuti, kot član ekipe s Pro Team licenco, pa: "To, da sem med elito, pa bom moral še dokazati."
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ