Peter Sagan v Boro Hansgrohe!

Peter Sagan v Boro Hansgrohe!
01.08.2016 AVTOR: D. Z.
Vendarle je zdaj tudi uradno. Peter Sagan bo v naslednjih treh letih vozil za nemško moštvo Bora Hansgrohe.

Pravzaprav so mediji to napovedovali že dlje časa, a uradni prestopni rok se začne 1. avgusta. In zdaj je uradno. Nemško moštvo, ki je v tej sezoni poznano pod imenom Bora Argon 18 bo v naslednji sezoni krepko bogatejše, saj se bo kot drugi sponzor Bori pridružilo podjetje Hansgrohe.

Nemci imajo zdaj dovolj denarja, da si privoščijo nadvse drage kolesarje in zdaj so uradni razkrili, da bo v naslednjih treh sezonah zanje vozil aktualni svetovni prvak Peter Sagan. Skupaj z njim bodo iz Tinkoffa prišli še vsaj Maciej Bodnar, Michael Kolar, Erik Baška in brat Juraj Sagan. »V veliko čast nam je, da bo v naši ekipi lahko nastopal eden izmed najpopularnejših kolesarjev tega časa, « je dejal glavni mož ekipe Ralph Denk:

»Zato smo poskušali pripraviti čim bolj domače vzdušje. Mislim, da Petrovo zaupanje dokazuje, da smo v zadnjih letih opravili ogromno dela in si v glavnini ustvarili dober ugled. «

Člani te ekipe bodo v naslednjem letu zamenjali tudi opremljevalca koles, to bo znamka koles Specialized, ki nadaljuje uspešno sodelovanje s Petrom Saganom, kot promotorjem IamSpecialized. Proizvajalec koles Argon 18, pa naj bi v naslednji sezoni podpiral Astano.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ