Pinarello Nytro

Pinarello Nytro
19.12.2018 AVTOR: Matej Zalar, Foto: Titi Košir

Slej ko prej se je moralo to zgoditi, a presenetljivo so električno cestno kolo med prvimi velikimi proizvajalci predstavili pri Pinarellu.

Že takoj so razburkali javnost z oglasom, ki naj bi po mnenju nekaterih namigoval, da je Nytro namenjen predvsem ženskam. A večina se je zmrdovala zaradi načel. Trekinška, mestna in gorska kolesa že, ampak ne specialke, ki so v osnovi namenjene trpljenju! Mar bodo na Franji zdaj tekmovali tudi kolesarji s 400-vatno pomočjo elektromotorja? Ob teh pomislekih marsikdo pozablja, da gre za pedelece, ki dodajajo moč elektromotorja samo med poganjanjem. S Pinarellom Nytro sem se oznojil enako, kot bi se z običajno specialko, samo da sem na vrh prišel hitreje. Veliko hitreje.

Kot se za Pinarello spodobi, je kolo na pogled elegantno, kar je po mojem predpogoj, da potencialni kupci sploh razmišljajo o nakupu električnega cestnega kolesa. Od daleč je videti kot Dogma F10 ali Gan, laično oko pa sploh ne bo opazilo, da spodnja cev skriva baterijo in elektromotor. Sp

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ