Pinarello presenetil nekdanjega zvezdnika

Pinarello presenetil nekdanjega zvezdnika
29.10.2021 AVTOR: DZ, vir: Pinarello

Jan Ullrich se po težkem obdobju očitno vse bolj aktivno vrača v kolesarske kroge. Kolesari, obiskuje kolesarje in zdaj je bil tudi na obisku pri Pinarellu.

Jan Ullrich. V zadnjem času mediji spet več poročajo o tem nekdaj odličnem kolesarju. Po zares težkem obdobju se postopoma vrača v “normalno” življenje. Bil je gost Lancea Armstronga na Majorki. Nastopil je tudi v njegovem podkastu. Potem se je udeležil rekreativne dirke. V Parizu se je fotografiral s Tadejem Pogačarjem. Očitno je zmagovalec dirke po Franciji iz leta 1997 zelo zaposlen, predvsem pa aktiven.

Zdaj je obiskal tudi Fausta Pinarella. Na njegovih kolesih je blestel. Leta 1996 je bil najprej kot izjemno nadarjeni mladenič drugi na dirki po Franciji, naslednje leto je to preizkušnjo prepričljivo dobil. Potem je sledilo obdobje, ko sta ga zasenčila najprej Marco Pantani, od leta 1999 naprej pa Lance Armstrong. Jan Ullrich je velik del kariere uporabljal kolesa Pinarello. Tudi ob zmagi. In zdaj so se mu pri Pinarellu očitno zahvalili na zanimiv način. Podelili so mu zlato kolo.

"Veseli nas, da lahko sprejmemo našega prijatelja Jana Ullricha. Zmagovaled dirke po Franciji leta 1997 po nekaj težkih letih brez kolesa spet uživa v kolesarstvu. Ponosni smo, da ga lahko podpremo z unikatnim kolesom, ki mu ga je pripravil njegov dolgoletni prijatelj Fausto Pinarello," so ob objavljenih fotografijah na Facebooku zapisali pri proizvajalcu koles. Na okvirju so zapisani dosežki Jana Ullricha. Seveda ne manjka niti fotografija kolesa, ki ga je Ullrich vozil konec 90-ih let. Obenem se je Nemec podpisal na zlato majico. To je osvojil kot zmagovalec dirke po Španiji.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ