Potrditev: Luka Pibernik in Domen Novak podaljšala pogodbi

Potrditev: Luka Pibernik in Domen Novak podaljšala pogodbi
01.10.2019 AVTOR: DZ, foto: sirotti
Iz Bahraina Meride je prišla razveseljujoča novica. Pogodbo sta z ekipo podaljšala Luka Pibernik in Domen Novak.

Pri Bahrainu Meridi so bili v zadnjih dneh nadvse aktivni. Poleg uradne potrditve, da so se razšli z zvezdnikom Rohanom Denisom so objavili tudi krajši seznam kolesarjev, s katerimi so podaljšali pogodbe. Govorimo o štirih kolesarjih. To so Jukija Araširo, Chn Kai Feng ter dva Slovenca: Luka Pibernik in državni prvak Domen Novak.

"Vsi štirje kolesarji so z nami od ustanovitve ekipe. Navdušeni smo, da bodo z nami tudi v prihodnosti, ki jo bosta začrtala Rod Ellingworth in McLaren," je v izjavi za javnot dejal glavni menedžer ekipe Brent Copeland: "Gre za mešanico mladih in izkušenih kolesarjev, ki so že pokazali, kako predani so ekipi. Še naprej jih bomo podpirali, saj so nam dokazali, kako se žrtvujejo in koliko energije vložijo v treninge in dirke."

23-letni Domen Novak je na začetku letošnje sezone grdo padel in se poškodoval. Vrnil se je poleti in postal državni prvak. Nastopil je tudi na dirki po Španiji. Luka Pibernik se je izkazal na nedeljski cestni dirki na svetovnem prvenstvu. Dolgo se je vozil v skupini z najboljšimi in popustil šele na koncu. Sicer pa je 25-letni kolesar že bil dvakrat tudi državni prvak.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ