Predprijave na Letape Slovenia do vključno torka 7. decemba

Predprijave na Letape Slovenia do vključno torka 7. decemba
03.12.2021 AVTOR: Sporočilo za javnost

Bodi del premierne izvedbe slovenske rumene preizkušnje za rekreativne kolesarje s startom in ciljem v Kranju, 4. 9. 2022.

Predprijavi se do vključno 7. 12. 2021in si zagotovi najugodnejšo možnost prijave na L'Etape Slovenia! Zakaj?

Zajamčeno najnižja cena za tvojo epsko kolesarsko zgodbo, saj Generali, veliki sponzor L'Etape Slovenia, k startnini predprijavljenih kolesarjev prispeva 10,00 EUR.

  1. Poleg startnine, ki zagotavlja edinstveno izkušnjo Dirke po Franciji, prejmeš tudi zgornji del kolesarskega dresa v unikatni podobi L'Etape Slovenia by Tour de France.
  2. Izmed vseh predprijavljenih bomo izžrebali 10 srečnežev, ki se bodo čisto od blizu spoznali s kolesarskim asom Matejem Mohoričem, ambasadorjem projekta L'Etape Slovenia in z njim prekolesarili en trening.

Ne odlašaj in postani članmednarodne družine etapnih preizkušenj, ki potekajo po celem svetu v 20+ državah: v Franciji, Kanadi, Rusiji, Braziliji, Avstraliji … in septembra 2022 tudi v Sloveniji!

Tvoja najugodnejša cena: 89,99 EUR, od katere 10,00 EUR krije veliki sponzor Generali, velja samo v času odprte predprijave do vključno 7. 12. 2021 do 23:59:59.
S predprijavo si zajamčiš dostop do ekskluzivne ponudbe, ki pa jo boš plačal v roku, o katerem te bomo obvestili.


Cena prijave na L'Etape Slovenia je enaka, ne glede na izbrano dolžino traso (70 ali 135 km), in sicer:

Po 31. 8. 2022 prijava ne bo več mogoča.

Ne odlašaj, PREDPRIJAVI se čim prej in morda bo ravno tebi sreča naklonjena za spoznavanje od blizu profesionalnih kolesarskih veščin z Matejem Mohoričem.



Značke: Cestno
Ključne besede:
LEtape
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ