"Preljubega" Gianta zabil v tla (video)

"Preljubega" Gianta zabil v tla (video)
13.03.2014 AVTOR: D. Z.
Na dirki Tirreno-Adriatico je pozornost vzbudil Marcel Kittel, ki je po padcu kolo vrgel ob tla.
V 2. etapi dirke Tirreno-Adriatico so se sprinterji v zaključku borili za najboljše položaje, potem pa je dobra dva kilometra pred ciljem prišlo do padca.

Na tleh se je znašel tudi eden izmed favoritov za zmago Marcel Kittel. Mnogi so pričakovali troboj Cavendish/Greipel/Kittel. A za Kittla se je zgodba končala predčasno.

In še kako nazorno je pokazal, kako razočaran je. Najkrajšo pa je vsekakor potegnilo njegovo kolo. Dvignil ga je visoko v zrak in ga z vso silo vrgel na tla. Mimogrede, Kittel je član moštva Giant Shimano in vozi Giantov model Propel. Kasneje se je Kittel pred twitterja tudi opravičil. "Zelo mi je žal za to, da sem vrgel mojega preljubega Propela na tla. Še vedno ga imam rad. Imava zgolj zelo napet odnos."

Naslednji dan, pred začetkom tretje etape na dirki Tirreno-Adriatico, je Marcel Kittel objavil fotografijo, ki si jo lahko ogledate ob naši novici. Slika povse vse. Promocija zagotovoljena ... "Po včerajšnjem prepiru poskušam ohraniti najino razmerje. Danes zjutraj sem se opravičil moji srčni izbranki," je zapisal Kittel.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ