Primož Roglič: Želeti več bi bilo skorajda sebično

Primož Roglič: Želeti več bi bilo skorajda sebično
13.10.2015 AVTOR: D. Z.
Primož Roglič se je ob novici, da bo prestopil v Lotto Jumbo na svojem blogu zahvalil tudi zdajšnjemu klubu Adria Mobil.

»Ko sem pred tremi leti oblekel dres Adrie, si nisem dovolil upati, kako daleč me bo to pripeljalo. Niti si nisem zamišljal, koliko se bom v tem času naučil, kolikokrat ga bom s padcem raztrgal, koliko prijateljstev bom spletel v grupi in izven nje, koliko krajev bom videl in kaj vse doživel, « je začel svoj zapis na spletni strani primozroglic.com.

Nadaljeval pa je: »Če potegnem črto pod letošnjo sezono. Neverjetne zmage so za nami. Želeti več bi bilo skorajda sebično. « In v nadaljevanju se je Roglič, aktualni zmagovalec dirke po Sloveniji, zahvalil še ekipi. Adria Mobil mu je namreč pred leti ponudila priložnost, da po amaterskem kolesarjenju izkusi še profesionalno:

»Zahvala gre celotni ekipi Adrie Mobila. Sotekmovalcem-prijateljem, štabu, vsem, ki ste nam rdeče-modrim lajšali klance. To zagotovo ni pravo slovo. Želim si, da kljub drugačni barvi dresa ta podpora ostane. Tako kot pred tremi leti tudi zdaj ne vem, kaj me čaka. Spet sem na začetku in vem, veliko učenja me čaka. Še enkrat hvala vsem. Za nazaj in za naprej. «

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ