Red Bull Goni Pony: Na prvo septembrsko soboto, brez omejitev!

Red Bull Goni Pony: Na prvo septembrsko soboto, brez omejitev!
08.07.2021 AVTOR: Uredništvo, Foto: Samo Vidic / Red Bull Content Pool

Če bereš naprej, izveš same dobre stvari o letošnjem dogodku Red Bull Goni Pony – o datumu, prijavah, (ne)omejitvi števila udeležencev, o Filipu ...

Prijatelji kolesarskega juriša Red Bull Goni Pony, ljubitelji klasičnih 20-palčnih zložljivih koles brez prestav in pripadaljoče kostumografije, za vas imamo kup dobrih novic. Gremo po vrsti:


Za tri dni v šolo in takoj na Vršič

Da bo letošnji Red Bull Goni Pony, tradicionalni sedmi po vrsti, na prvo soboto v septembru, to je 4. septembra, ste nemara že opazili. Tako kot lani smo ga tja prestavili s klasičnega pomladanskega termina.


Sobota 4. 9.
torej, ti, tvoja druščina, spimpani ponyji in oblačila, ki jih ponavadi ne oblečeš za na kolo – pravzaprav jih ne oblečeš za nikamor razen za na tematski žur, kar Red Bull Goni Pony v resnici je. Z nezanemarljivim dodatkom resnega športnega podviga, kajti cilj je: prelaz Vršič.


Prijave so odprte!

Prijave odpremo v sredo, 7. julija! Prijavite se na naslovu https://www.redbull.si/gonipony

Pridite VSI!

In zdaj najlepše: število prijavljenih ni omejeno! Gremo na rekord?! Pa dajmo! Dosedanji je 1320 kolesark in kolesarjev iz leta 2019.


Filip pride

Če nam do rekorda zmanjka en kolesar, bomo prikrojili pravila in Filipa Flisarja šteli za dva, pač vsako šunko posebej. Naš nekdanji šampion smučarskega krosa, ljubitelj vsega na dveh kolesih in vplivnež za modne smernice sedemdesetih in osemdesetih let, je obljubil udeležbo. Če bo ta zopet le navijaška ali celo aktivna, na kolesu, še nismo prepričani. Pristaš spuščanja s hribov (pa še kdo) bi gotovo raje sodeloval, če zanj razvijemo e-Ponyja ...

http://www.redbull.si/gonipony
#RedBullGoniPony

Značke: Cestno
Ključne besede:
Red Bull Goni Pony
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ