Rogličeva dobrodelna dražba ur Tissot

Rogličeva dobrodelna dražba ur Tissot
23.01.2022 AVTOR: DZ, vir: Foundation Primož Roglič

Tissot je uradna ura, ki jo nosi Primož Roglič. Ta je konec lanskega leta ustanovil Fundacijo in zdaj je na dražbo dal tri prestižne ure v barvah majic s tritedenskih dirk.

Znamka Tissot je vsekakor nadvse poznana tudi v svetu kolesarstva in že v prejšnji sezoni je Tissot vstopil v partnerstvo s Primožem Rogličem. Ta je konec lanskega leta ustanovil fundacijo in zdaj s pomočjo Tissota zbira denar. Kako? "V izredno čast si štejemo, da vam lahko pokažemo in ponudimo unikatno zbirko," so zapisali na spletni strani Primoža Rogliča:

"Svetovno znana in priznana švicarska znamka ur Tissot je za svoje ambasadorje ustvarila unikatno zbirko ur. Na svetu obstaja samo 25 takih škatel, ki niso naprodaj. V njih je zbirka treh ročnih ur, ki predstavljajo največje tritedenske kolesarske dirke – ure so v barvah majic vodilnega – rožnata za vodilnega na Dirki po Italiji, rumena za Dirko po Franciji in ura v kombinaciji rdeče barve za vodilnega na Dirki po Španiji." Torej, tri ure. Tri znamenite barve v kolesarskem svetu. Dražba zares posebnih ur se bo končala 9. februarja.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ