Sejem (rabljenih) koles v BTC

Sejem (rabljenih) koles v BTC
02.10.2013 AVTOR: Švigelj Uroš
V soboto 5. oktobra se bo odvijal sejem rabljenih koles. Naprodaj bodo testna kolesa Scott in Pinarello, posebna akcija v bližnji trgovini Maxisport in predstavitve novosti 2014, športne prehrane ter opreme.

Sobota, 5.10.2013
od 9:00 do 13:00

V primeru izredno slabega vremena, se sejem prestavi na soboto 12.10. 2013. 

Pod trgovino Maxisport v BTCju se bo v soboto (od 9h do 13h ali celo dlje) odvil kolesarski sejem, kjer bo lahko vsakdo prodajal in kupoval rabljena kolesa. Če je le mogoče, prinesite s seboj račun ali garancijski list, ki vam bo omogočal komisijsko prodajo in deležni boste pomoči pri cenitvi koles.

Za nameček bodo naprodaj tudi testna kolesa Scott in Pinarello 2013, ki so bila redno in strokovno vzdrževana ter ponujajo redko priložnost za izjemno ugoden nakup vrhunskega kolesa.
 

Sejmišče bo hkrati razstavni prostor, kjer si boste lahko ogledali opremo in kolesa Pinarello ter Scott 2014. Med predstavitvijo dopolnilne športne prehrane SiS, vam bo svetoval strokovnjak za športno prehrano. Za nego in masažo pa boste lahko preizkusili linijo izdelkov Sixtus. Ker se bliža konec prijetnih temperatur, ne zamudite predstavitve inovativnih trenažerjev Kinetic.

Prihaja tudi skrivnostni gost iz ekipe Adria Mobil, ki že vrsto let zaupa opremi Campagnolo in bo na voljo za vsa morebitna vprašanja ter zanimivosti iz sveta cestnega tekmovalnega kolesarstva.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ