Simon Špilak v sezoni 2016 v rdečem dresu

Simon Špilak v sezoni 2016 v rdečem dresu
13.12.2015 AVTOR: D. Z.
Simon Špilak je s kolesarji Katjuše na pripravah v Calpeju in tam so pri ruski ekipi tudi predstavili nov dres za sezono 2016.

Pri Katjuši so pred časom sporočlili, da se bodo trudili pridobiti več mednarodnih navijačev. Da bodo poskušali postati bolj priljubljena ekipa, da se bodo kolesarskim navdušecem poskušali bolj prikupiti  … In zdaj so se odločili, da bodo to poskušali s skorajda povsem rdečimi dresi, ki bodo v glavnini očitno zelo opazni.

Predstavitev ekipe in dresov je potekala v španskem mestu Calpe, kjer se kolesarji Katjuše mudijo na pripravah. Če so bili letošnji dresi večinoma beli, bodo dresi v sezoni 2016 predvsem rdeči. Opazna pa je predvsem črka K. Ob prevladujoči rdeči barvi bomo še vedno opazili bele predele. Svoj prostor na sprednji strani dresa je dobila Katjuša, pa tudi opremljevalec Canyon.

Na predstavitvi sta bila v ospredju pozornosti predvsem Alexander Kristoff in Joaquim Rodriguez. Tudi Simona Špilaka so na predstavitvi postavili ob njiju. V ekipi so se okrepili z Jurgenom Van den Broeckom in Reinom Taaramaejem. Pri Katjuši so se tudi na predstavitvi pohvalili, da so bili leto po točkah druga najuspešnejša ekipa na World Tour lestvici. Za to je bil v veliki meri zaslužen tudi Simon Špilak.

»Samo nekaj točk nam je zmanjkalo do prvega mesta. In to nas žene naprej. Vemo, da smo lahko v sezoni 2016 še boljši. Predvsem želimo izboljšati ekipne vožnje na čas. Na tem delamo in postavili smo si tudi cilj. Na ekipnem kronometru na svetovnem prvenstvu želimo poseči med prvo peterico, « je dejal glavni menedžer moštva Vjačeslav Jekimov. »Prepričan sem, da ekipa še ni dosegla svojega maksimuma, « pa je dodal lastnik ekipe Igor Makarov in dodal: »Seveda tudi v novi sezoni čakamo na nove mejnike. «

Katjuša 2016: Simon Špilak, Maksim Belkov, Sven Erik Bystr øm, Sergei Černecki, Jacopo Guarnieri, Marco Haller, Vladimir Isajčev, Pavel Kočetkov, Dimitrij Kozončuk, Alexander Kristoff, Vjačeslav Kuznjecov, Sergej Lagutin, Alberto Losada, Tiago Machado, Matvej Mamikin, Michael Mørk øv, Nils Politt, Aleksandr Poršev, Jonathan Restrepo, Joaquim Rodriguez, Egor Silin, Rein Taaram äe, Aleksej Catevič, Jurgen Van Den Broeck, Angel Vicioso, Edvard Vorganov, Anton Vorobjev in Ilnur Zakarin.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ