Skyeva Dogma v črno-beli različici (VIDEO)

Skyeva Dogma v črno-beli različici (VIDEO)
03.01.2018 AVTOR: D. Z.
Pinarello in Sky sta razkrila, s kakšnimi kolesi bodo v seoni 2018 tekmovali kolesarji zvezdniškega moštva Sky.

Že od ustanovitve ekipe pri Skyu uporabljajo kolesa Pinarello. Od takrat so jih s skupnimi močmi tudi krepko izboljšali. Vedno smo priča kakšnim izboljšavam.

Zdaj pa so udeleženi – torej predstavniki Skyja in Pinarella – predstavili različico Dogme F10 za sezono 2018. Model ostaja, torej model F10. Na teh kolesih so pri Skyju med drugim dobili dirko po Franciji in dirko po Španiji, pa Milano-Sanremo, Strade Bianche … Na letošnjem okvirju sta najbolj opazni in prevladujoči dve barvi: Črna in bela. Tanke črte, ki označujejo zmage na dirkah ostajajo, tako kot ostaja za moštvo značilna modra črta na zgodnji strani zgornje cevi.

“Rezultati, ki so jih pri moštvu Sky dosegali na naših kolesih povedo vse. Smo zelo ponosni na opravljeno delo, ” je v uradni izjavi za javnost dejal Fausto Pinarello, medtem ko so iz Skyevega tehničnega dela sporočili: “Pri Skyu smo na Dogmah F10 v lanski sezoni prišli do zgodovinskih rezultatov in verjamemo, da je to najboljše kolo, kar so ga do zdaj proizvedli pri Pinarellu. ” Pri Skyu uporabljajo Shimano Dura-Ace R9100, v sezoni 2018 pa naj bi uporabljali tudi Shimanove merilce moči.

 

 

Značke: Cestno
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ