Specialized in BMW združila moči

Specialized in BMW združila moči
28.06.2017 AVTOR: Vladimir Pakrac
Pri ameriškem proizvajalcu koles Specialized so v sodelovanju z BMW-jem ob predstavitvi nove generacije modela X3, pripravili omejeno izdajo kolesa Turbo Levo FSR 6Fattie

Omejena serija koles Turbo Levo bo na voljo avgusta pri trgovcih Specialized in pri izbranih trgovcih znamke BMW.

Specialized Bicycle Components in BMW sodelujeta v projektu, ki prinaša sinergijsko vrednost obema industrijama. Prodorna tehnologija, inovativni izdelki in pionirstvo so besede, ki opisujejo premium podjetji BMW in Specialized. Pod sloganom Live Your Independence, Passionately BMW predstavlja enega svojih najpomembnejših modelov – novi X3. Gre za vsestranski in športni avtomobil, ki se počuti domače na skoraj vseh terenih. Model X3 deli etos z enim najbolj prodornih modelov podjetja Specialized, modelom Turbo Levo, polnovzmetenim E-gorskim trail kolesom. V sodelovanju s podjetjem BMW zdaj kolesarsko podjetje iz Kalifornije predstavlja omejeno serijo kolesa Turbo Levo FSR 6Fattie.

Pri oblikovanju barvne sheme te omejene serije koles sta moči združili oblikovalski ekipi obeh podjetij. Na kolesu je viden ekskluziven napis Specialized for BMW, prav tako pa tudi nekatere druge unikatne oblikovne podrobnosti. Kolo bo predano kupcem z nosilcem bidona in bidonom omejene serije. Rezultat sodelovanja med znamkama je tudi specialni 12V polnilec, ki ga bo BMW ponudil svojim kupcem. in bo omogočil polnjenje Specialized E-bike baterij v prtljažniku modela X3, seveda pa tudi v ostalih modelih avtomobilov. Baterija kolesa Turbo Levo je enostavno odstranljiva in jo lahko polnite na kolesu ali ločeno. Karakteristike delovanja baterije in motorja se enostavno spreminjajo in prilagajajo na v baterijo vgrajenem trail displayu, ki prikazuje tudi nivo napolnjenosti baterije.

Tehnični podatki

Kolesa Turbo Levo so razvita in oblikovana tako, da se na njih med vožnjo počutite kot na običajnih gorskih kolesih. Združeno s specializedovo ekskluzivno E-bike tehnologijo kolo potencira vložen trud kolesarja za daljše in hitrejše kolesarjenje po brezpotjih. Srce zmogljivega E-kolesa je baterija, ki deluje skupaj s specifično razvitim motorjem, ki je uporabljen samo na kolesih Specialized. Obe komponenti sta vgrajeni v močan aluminijast M5 okvir, ki omogoča izjemno razporeditev teže in zagotavlja fantastične vozne lastnosti koles.

Omejena serija koles Specialized for BMW Turbo Levo FSR 6Fattie je kompatibilna tudi z aplikacijo Specialized Mission Control (iOS & Android), katera ponuja prilagajanje dosega in delovanja baterije. Kolesarju omogoča personalizecijo delovanja motorja, spremljanje in analizo voženj. S Connect IQ aplikacijo za določene Garmin modele in ANT+ povezljivostjo lahko uporabniki med vožnjo dobijo podrobne informacije o stopnji podpore, statusa baterije in ostale pomembne informacije na krmilu kolesa.

specialized.com

bmw.com

Značke: Cestno
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ