Športna "tovorna" kolesa osvajajo svet - Eurobike 2014

Športna "tovorna" kolesa osvajajo svet - Eurobike 2014
19.06.2014 AVTOR: Matej Zalar
Kolesarski sejem Eurobike vsako leto predstavlja smernice in pokaže pot, po kateri bo naslednje leto stopala kolesarska industrija. Tokrat so na vrsti "tovorna" kolesa.
Najbolj popularna družinska vozila v letu 2014 niso ogromni in močni enoprostorci, temveč vozilo na dveh kolesih. S popularizacijo vožnje s kolesom v mestih, ki je v zadnjih letih zajela tudi Ljubljano, zgled pa ji je bil Kobenhaven, je narasla tudi potreba po "tovornih" kolesih, s katerimi bi lahko prevažali stvari.

Včasih so bila takšna kolesa znana kot pripomoček pekarjev ali mojstrov, ki so z njimi prevažali svoje orodje, v zadnjem letu pa so v Nemčiji postala pravi hit, saj jih prebivalci tretirajo kot modni dodatek. 

Povpraševanju je seveda sledila tudi kolesarska industrija, tako da bo na letošnjem Eurobike sejmu vidnih kar nekaj novosti v segmentu mestnih koles, od električnih do tovornih koles. Prvi bodo vidni že na letošnjem Demo dnevu, ki bo prvič potekal v sejemskih prostorih.

Eurobike sejem bo potekal od 27. do 30. avgusta, tja pa se odpravlja tudi ekipa Bicikla, ki bo skrbela za redne objave z vsemi atraktivnimi novostmi.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ