Spoznajmo kolesa profijev: Specialized

Spoznajmo kolesa profijev: Specialized
28.02.2019 AVTOR: DZ, foto: sirotti

18 World Tour ekip v sezoni 2019. Nekatere ekipe so zamenjale proizvajalce koles. Kakšno je stanje. Spoznali bomo kolesa vseh ekip. Tu je Specialized moštva Bora Hansgrohe.

Bora Hansgrohe. Pri nemški ekipi so pred sezono 2017 uspeli prepričati Petra Sagana, da se jim je pridružil. Seveda so morali tudi zato zamenjati opremljevalca koles. Takrat so uporabljali kolesa Argon 18, potem pa je skupaj s Saganom prišel Specialized. Sagan še vedno vztraja v ekipi in prav tako Specialized. Letos je sezono začel celo na aluminijastem modelu tega proizvajalca. Sagan je tudi že odpeljal dirko Tour Down Under, pa potem še dirko po San Juanu v Argentini. Brez velikih sprememb, torej. Pričakujemo lahko izposatavljanje tarmaca SL6. Več podatkov pa v nadaljevanju.

Bora Hansgrohe 2019: Peter Sagan, Pascal Ackermann, Erik Baška, Cesare Benedetti, Sam Bennett, Maciej Bodnar, Emanuel Buchmann, Marcus Burghardt, Jempy Drucker, Davide Formolo, Oscar Gatto, Felix Groschartner, Peter Kennaugh, Leopold Konig, Patrick Konrad, Rafal Majka, Jay McCarthy, Gregor Muhlberger, Daniel Oss, Christoph Pfingsten, Pawel Poljanski, Lukas Postlberger, Juraj Sagan, Maximilian Schachmann, Andreas Schillinger, Michael Schwarzmann in Rudiger Selig.

Oprema moštva Bora Hansgrohe
Proizvajalec koles: Specialized
Osnovni model: Tarmac SL6
Model z disk zavorami: Tarmac Disc / Roubaix / Venge Disc
Aerodinamični model: S-Works Venge
Endurance model: Roubaix
Kolo za kronometer: Shiv
Oprema: Shimano Dura Ace Di2
Obroči: Roval
Ostala oprema: CeramicSpeed, Shumano, Tackx, Specialized

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ