Spoznajte Rogličev dres za Tour

Spoznajte Rogličev dres za Tour
17.04.2021 AVTOR: DZ, vir: Jumbo Visma

Rapid Rebel. Tako so pri Jumbo Vismi poimenovali dres, ki je s strani oboževalcev dobil največ glasov in ga bo ekipa uporabljala na dirki po Franciji.

Kot smo že pisali, se je morala Jumbo Visma v dogovoru z organizatorji dirke po Franciji odpovedati tradicionalni rumeni barvi dresov. Če je na dresih prevladujoča rumena barva, je preveč podobna majici vodilnega v skupnem seštevku in temu se organizatorji - gre za agencijo ASO - poskušajo izogniti.

Tako so se pri nizozemski ekipi, za katero vozi tudi Primož Roglič odločili, da navdušencem dajo možnost za izbiro. Na voljo so bili trije različni dresi. Med tremi je največ glasov - 57.979 - prejel dres, poimenovan Rapid Rebel. Dres bo vsem na voljo od 18. aprila. Kakšna se vam zdi ta izbira?
Sicer pa se je Primož Roglič v tej sezoni odločil za nekoliko drugačne priprave na dirko po Franciji. Po odpeljanih enodnevnih klasikah - zadnja v seriji treh bo Liege-Bastogne-Liege, na kateri bo branil lansko zmago - si bo najprej oddahnil. Potem se bo posvetil pripravam na visoki nadmorski višini. Vse do Toura pa ne bo več dirkal.

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ