Tadej Pogačar in drugačna vprašanja (VIDEO)

Tadej Pogačar in drugačna vprašanja (VIDEO)
05.07.2021 AVTOR: DZ

Met je eden izmed sponzorjev ekipe UAE Team Emirates in na Youtube kanalu so pri podjetju objavili dva intervjuja s Tadejem Pogačarjem.

Pri Metu so se odločili, da nam na njihovem YouTube kanalu ponudijo intervju s Tadejem Pogačarjem. Seveda je ta bil opravljen pred dirko po Franciji. Najprej so objavili daljši intervju, ki ga najdete ob koncu članka. Potem pa so 24. junija objavili še Pogačarjeve “izbire”.

Najprej je povedal, kako se pravilno izgovori njegovo ime, potem pa so sledila vprašanja, kot je, kdo je najbolj smešen klubski kolega. To je Mikkel Bjerg. Kateri model čelade mu je najljubši in zakaj? Kateri avtomobil ima najraje, kakšno glasbo posluša med treningom? Ima raje štruklje ali potico? Vas zanima, če ve, kdo je dobil dirko po Franciji leta, ko se je on rodil? "Kronometri so lepi, a gore so lepše," je še dejal.

O najljubših vzponih pa: "V Sloveniji bi začel z Mangartom, Vršičem in domačim Krvavcem. Tudi tam, kjer živi moja punca imajo nekaj lepih klancev za trening. Najlepši pa je Stelvio, pa tudi Teide. Tam mi je všeč." Kaj raje počne? Trenira ali dirka? Kako najraje nosi kolesarsko kapo? "Deveta etapa na Touru in Liege. Ti dve dirki sta bili najboljši," je še dejal. Opisal pa je tudi najhujši padec do zdaj. Vse to lahko spoznate v tem intervjuju.


Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ