Tour skozi "oči" Jumba Visme. Posnetki, kot jih še niste videli (VIDEO)

Tour skozi "oči" Jumba Visme. Posnetki, kot jih še niste videli (VIDEO)
28.12.2020 AVTOR: DZ, vir: Jumbo Visma

Posnetki, ki jih do zdaj še nismo videli. Dirka po Franciji, ki jo je dobil Tadej Pogačar. Mladi član UAE je veliki zmagovalec, a v video prispevkih prevladuje Jumbo Visma.

Jumbo Visma se je tudi letos izkazala z video vsebinami, ki so vsekakor velik dodatek v svetu kolesarstva. Malo je ekip, ki bi nam lahko ponudile take vsebine, kot jih v zadnjih letih ponuja nizozemska ekipa.

Na TV Slovenija so tudi v sodelovanju z njimi pripravili dokumentarni film o pripravah Primoža Rogliča na dirko po Franciji. Na velikem Touru pa so spet imeli v svojih vrstah tudi snemalca. Tokrat dokumentarnega filma niso pripravili sami, kot so to storili lani, ampak so material pošiljali nizozemskih ekipi NOS.

Tam so pripravili dobro uro in 15 minut dolg film o dirki po Franciji. Med drugim boste v filmu lahko videli, kako poškodovan je Roglič prišel na dirko po Franciji, kako je Pogačarju opisal vzpon na Gran Colombiere in kako je po ogledu trase vožnje na čas priznal, da na posebnem kolesu za kronometer še vedno čuti poškodbo kolka, ki jo je staknil na dirki Criterium du Dauphine.

In za konec seveda še, kako se je s “porazom” na vožnji na čas soočila celotna ekipa. 
Več pa v priloženem video posnetku. Film je večinoma v nizozemskem jeziku, ko pa nastopa Roglič je seveda v angleščini. Obilo užitkov ob ogledu.

POVEZAVA DO DOKUMENTARNEGA FILMA

Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ