Van Aert ostaja zvest Jumbo Vismi (VIDEO)

Van Aert ostaja zvest Jumbo Vismi (VIDEO)
21.01.2021 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Jumbo Vismi je uspelo zadržati enega izmed najbolj vročih kolesarjev v karavani. Wout Van Aert je podaljšal pogodb z nizozemsko ekipo.

Dolgo se je ugibalo, kam bo po sezoni - pogodba z Jumbo Vismo mu bi potekla konec sezone 2021 - odšel Wout Van Aert. Povezovalo se ga je predvsem z najbogatejšio ekipo Ineos Grenadiers.

Potem so mediji pisali o tem, da je že podaljšal pogodbo z Jumbo Vismo, a je to zavrnil. Zdaj pa je tudi uradno. Wout Van Aert bo v tej ekipi ostal vsaj do konca sezone 2024. To so iz ekipe sporočil z zanimivih video prispevkom, v katerem Van Aerta prikažejo kot osebo, ki lahko počne različna opravila.

"Resnično sem želel podaljšati pogodbo, saj sem s to ekipo zelo napredoval. Vsi so videli, da sem naredil velike korake naprej. Ko sem moral biti, sem bil vedno v pravi formi. Za to je zelo zaslužna tudi ekipa," je med drugim dejal Van Aert:

"Hitro sem se odločil, da želim podaljšati pogodbo. Ni mi treba pojasnjevati, da so se drugi zanimali zame, vendar pa se nikoli nisem pogovarjal z drugo ekipo. Cilj je bil podaljšati pogodbo. Postali smo najboljša ekipa na svetu."

Van Aert je letos še posebej blestel. Na dirki po Franciji je pomagal Primožu Rogliču, dobil je dve etapi. Dobil je dirko Milano-Sanremo in Strade Bianche. Na svetovnem prvenstvu je osvojil dve srebrni medalji in bil drugi na dirki po Flandriji. Trenutno se mudi na pripravah ekipa Jumbo Visma, obenem pa se pripravlja na svetovno prvenstvo v ciklokrosu.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ