Vendarle potrjeno: Fabiana Cancellaro bo zamenjal John Degenkolb

Vendarle potrjeno: Fabiana Cancellaro bo zamenjal John Degenkolb
14.08.2016 AVTOR: D. Z.
Pri Trek Segafredu so vendarle potrdili, da bo v naslednji sezoni zanje vozil John Degenkolb. S tem poskušajo najti zamenjavo za Fabiana Cancellaro.

Fabian Cancellara bo po tej sezoni končal športno pot in pri moštvu Trek Segaredo so iskali zamenjavo za izjemnega Švicarja. Dolgo časa se je zgolj govorilo, da naj bi se že dogovorili z Johnom Degenkolbom, zdaj pa so to vendarle potrdili.

Sicer so to storili na zelo zanimiv način. S pogovorom prek twitterja med Trek Segafredo in Trek Bicycle. Na koncu smo vendarle lahko razbrali. John Degenkolb bo v naslednji sezoni okrepil ekipo. Nemec je letos član moštva Gian Alpecin, ki pa je že dobilo njegovo zamenjavo, saj bo v svoje vrste pripeljalo Michaela Matthewsa.

Degenkolb se lahko pohvali z zmagama na dirki Milano-Sanremo in na dirki Pariz-Roubaix. Letos pa se je po grdem padcu na pripravah – kolesarji Giant Alpecina je zbil avto – pozno vrnil v karavano in še čaka na prvo zmago v sezoni. Med tistimi, ki naj bi okrepili moštvo, ki ga vodi Luca Guercilena naj bi bila tudi Jarlinson Pantano in Alberto Contador.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ