Zvezdniki oblačijo nove barve (video)

Zvezdniki oblačijo nove barve (video)
02.01.2013 AVTOR: D. Z.
Mark Cavendish je eden izmed tistih, ki bo v tej sezoni oblekel dres moštva Omega Pharma Quick Step. Pri belgijskemu moštvu pa so pripravili dva zanimiva predstavitvena video-spota.
Pri zvezdniškem moštvu Omega Pharma Quick Step nas v zadnjem času razveseljujejo z različnimi prispevki s priprav … Zdaj so pripravili še dva. Predstavili so nov dres, obenem pa so predstavili še Marka Cavendisha, ki je ta dres končno lahko predstavil tudi javnosti.

»Lepo je bilo. Bil sem navdušen nad tem, da sem lahko oblekel nov dres. Zgodovina tega kluba je neverjetna. Ponosen sem na to, da lahko nosim ta dres, ki so ga za edinstvenega v skupini naredili Tom Boonen in ostali, « je dejal Mark Cavendish.

Poudaril je še, da je bil nad ekipo navdušen že na prvih pripravah na Slovaškem, kjer so nekaj dni preživeli v vojašnici. V ekipi bodo glavne vloge igrali Mark Cavendish, Tony Martin, Sylvain Chavanel, Peter Velits, Zdenek Štybar, Niki Terpstra …

Na majicah so seveda dobro vidni glavni sponzorji. To so predvsem Omega Pharma, Quick Step in Innergetic. Tudi zdaj že znameniti logo proizvajalca kolesarske opreme Specialized je lepo viden. Tako kot sta lepo vidna napisa Vermarc in Peugeot. Moštvo se tudi na dresih ponaša s tem, da je svetovni prvak v vožnji na čas. Dres v barvah državnega prvaka bo nosil in Boonen, dres svetovnega prvaka v kronometru pa Tony Martin.

Predstavitev novega dresa moštva Omega Pharma Quick Step:


Mark Cavendish obleče dres moštva Omega Pharma Quick Step:
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ