»Čez trn in strn« z lepim nagradnim skladom

»Čez trn in strn« z lepim nagradnim skladom
08.04.2019 AVTOR: Uredništvo

Na pobočju Školja v Ajdovščini bo od petka, 12. aprila do nedelje, 14. aprila, potekal kolesarski festival. Na tekmovanje »Čez trn in strn« se lahko prijaviš tudi ti!

Zanimiv uvod v kolesarski vikend bo potekal že v petek, 12. aprila. V popoldanskih urah bo namreč potekala uradna otvoritev kolesarskega parka oz. novo narejene proge, ki je bila kot prva zgrajena na podlagi sodelovanja Frutabele in KK Črn trn. Po uradni otvoritvi bo na novo zgrajeni progi potekalo tudi prvo tekmovanje »Čez trn in strn« z lepim nagradnim skladom.

Kako sodelovati?

Tekmovanje »Čez trn in strn« bo potekalo v spustu na čas, po novi progi (trailu) v dolžini približno 800 metrov. Start tekmovanja bo ob 17:00, število mest pa je omejeno. Tako bo imelo možnost za udeležbo le prvih 50 prijavljenih, prijavite, v kolikor se želite zapeljali po novem »trailu«.

Prijavnica:

Tekmovanje je »odprto« za vse. Mladoletni (starejši od 16 let) na tekmovanju lahko sodelujejo le s pisnim privoljenjem staršev ali skrbnikov. Informacije o splošnih pogojih si lahko preberetetukaj.


Še nekaj zanimivih in pomembnih informacij:

Vsak izmed tekmovalcev bo prejel Frutabela darilo.

Prav vsak obiskovalec dogodka se bo lahko tudi zapeljal s kolesom ter preizkusil progo, saj bo klub Črn trn zagotovil nekaj testnih koles.


Časovnica dogodka (12. april 2019):

16:00 / uradna otvoritev
17:00 – 19:00 / tekmovanje »Čez trn in strn«
19:00 / zaključek in podelitev nagrad

Pridite in preživite petkovo popoldne v Športnem parku Pale v Ajdovščini. Da bo energije dovolj za vse bo, tako kot vedno, poskrbela Frutabela!

Značke: Gorsko
Ključne besede:
Črn Trn
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ