Postanite del zgodbe L'etape Slovenia by Tour de France

Postanite del zgodbe L'etape Slovenia by Tour de France
14.07.2022 AVTOR: Uredništvo

Slovenijo je zajela Tour de France vročica in vsi držimo pesti za naše junake, ki poganjajo pedala na francoskih cestah.

V septembru pa prihaja delček Tour de France-a tudi v Slovenijo. 3. in 4. septembra bo na sporedu L'etape Slovenia by Tour de France.

Kolesarski spektakel na katerem se bodo udeleženci lahko pomerili za iste majice kot na sloviti francoski pentlji. Pripravljeni sta 70km in 145km trasi na katere se vsi udeleženci podajo skupaj in se nato po prvem krogu razcepita. Krajša pelje udeležence proti cilju v centru Kranja. Daljša pa proti Podblici, rojstnemu kraju našega asa Mateja Mohoriča. Tudi med samo vožnjo si lahko premislite in se podate na daljšo traso pa čeprav ste prijavljeni na kratko in obratno.





Za več informacij obiščite: https://slovenia.letapebytourdefrance.com/

Na krajši trasi oz. v prvem krogu sta prisotna tako segment za zeleno majico kot tudi prvi gorski cilj na Šenturški gori. V drugem pa čakajo vse še dodatni 3 gorski cilj, ki bodo gotovo dodali svoj čar preizkušnji, ki se bo končala na vrhu Jelenovega klanca, enega izmed tradicionalnih ciljev slovenskih kolesarskih dirk.


Trenutno je na dogodek prijavljenih več kot 800 kolesarjev in 26 različnih držav sveta. Povprečna starost prijavljenih je 40 let. Med prijavljenimi trenutno je najbolj oddaljen kolesar iz Argentine. V Sloveniji pa postaja tudi kolesarstvo vedno bolj priljubljeno med ženskami, ki jih bo na štartu skoraj 10% od vseh prijavljenih.

Medtem, ko slovenski kolesarji pobirajo zmage in stopničke na dirki po Franciji lahko do 24.7 izkoristite posebno priložnost in se s kodo GENERALIZAME prijavite po ceni 99,99€ namesto 129,99€. Poleg štartnega paketa vsi udeleženci prejmejo tudi kolesarski dres priznane znamke ALE'.

Za več informacij obiščite: https://slovenia.letapebytourdefrance.com/

Značke: Cestno
Ključne besede:
LEtape
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ