Primož Roglič spet na kolesu

Primož Roglič spet na kolesu
06.12.2022 AVTOR: DZ, vir: Primož Roglič / facebook

Primož Roglič je na družabnih omrežjih objavil fotografijo, s katero je pokazal, da se je po rehabilitacije rame vrnil na kolo in tako bo lahko začel priprave na novo sezono.

Primož Roglič je letošnjo tekmovalno sezono končal v začetku septembra, potem ko je padel v 16. etapi dirke po Španiji, z dirko pa zaradi poškodb ni mogel nadaljevati. Dober mesec kasneje je odšel še na operacijo rame, s katero je imel v karieri številne težave. Nazadnje na letošnjem Touru, ko si jo je moral po padcu v etapi s tlakovanimi odseki sam postaviti na svoje mesto. Po operaciji je sledila rehabilitacija in od desetega oktobra dalje ni smel na kolo.





O tem je govoril tudi v daljšem pogovoru za Val 202. Prav zaradi poškodbe ni želel govoriti o tem, kje in kdaj bo začel tekmovalno sezono 2023. Zdaj pa je mnoge navijače vsekakor razveselil s fotografijo. Roglič se je vrnil na kolo in očitno bo lahko začel s pripravami na novo sezono. "Še nekaj časa bom moral vaditi, da bom spet znal narediti selfie. Ampak, vozim pa kolo zunaj in še sneg je tam. Dober začetek, kajne?"





To je zapisal na družabnih omrežjih, priložil pa tudi fotografijo. Letos bo imel v ekipi Jumbo Visma ob sebi tudi Jana Tratnika, ki se mu bo pridružil iz Bahrain Victoriousa. Vsekakor pa se je nizozemska ekipa še okrepila, saj so poleg Tratnika med bolj izpostavljenimi kolesarji pred sezono 2023 pripeljali še Wilca Keldermana in zmagovalca klasike Pariz-Roubaix Dylana Van Baarleja.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ