Greš z menoj
31.10.2024
Lepa tura
Ob 18:20, presna
Mili vanly je napisal: |
Dobra ideja, sem takoj za, čeprav sem na žalost trenutno brez kolesa, starega prodal novega še ni, z MTB vas bi pa prehitro izgubil izpred oči. Upam, da ideja ne bo zamrla do takrat, ko dobim novo kolo. |
Skalaš je napisal: |
Aha aha, mislim da sem vaju srečal v Nazarjih (spredaj eden v temnem dresu, zadaj eden od CSC-ja) Lp |
MX_Peter je napisal: | ||
Si ti bil s specialko? Tako malo večje postave??? Wilier modro, belo, redeč??? Ja fajn je blo danes, sva ga kr lepo žgala, sploh nazaj je bil užitek, ko hitrost ne pade pod 40km/h |
MX_Peter je napisal: | ||
Si ti bil s specialko? Tako malo večje postave??? Wilier modro, belo, redeč??? Ja fajn je blo danes, sva ga kr lepo žgala, sploh nazaj je bil užitek, ko hitrost ne pade pod 40km/h |
FERENČAK je napisal: |
[/quote]@MX_P eter a si se spt skrivo zadi a c-c-c |
dogma je napisal: |
Kak kandidat za v sredo al pa četrtek,recimo 16.30!!?? |
tomyboy je napisal: |
Temperature so padle, konstantno smrkanje, dolga oblačila, enostavno ne gre več ..... |
Gnom je napisal: |
16.30 jutr. letuš? |
dogma je napisal: |
Gremo jutr mal švicat (ČRNIVEC-PODVOLOVJEK-LUČE)& lt;br /> Letuški most 10.00 lp |
Ker mi je celjska predaleč,velenjska pa sploh ne vem če se obstaja bi ustanovil novo SA-ŠA rundo.
Vidim da je kar velik forumovcev iz teh krajev tako da z odeležbo ne bi smelo bit težav.
Takole sem si jaz to zamislil,je pa vse skupaj stvar dogovora, če ma kdo kak drug predlog naj predlaga.
Zborno mesto bi bilo pri Letuškem mostu.
Kdaj-torek ali četrtek
Ura se določi glede na letni čas,recimo zdaj ob 16.00
Trasa 1
LETUŠ-NAZARJE-G.GRAD-RADM IRJE-LETUŠ
(večinoma ravninska trasa za vsakogar)
Če bi kdo mel željo se lah skoči še na Dobrovlje
Trasa 2
Letuš-Polzela-Ložnica-Ve lenje-Šoštanj-Lepa njiva-Mozirje-Letuš
(razgib ana trasa z nekaj vzponi)
vozla bi se poleti ko je v nogah več km
Trasa 3
Letuš-g.grad-Černivec-Po dvolovjek-Luče-Letus