Primož Roglič in Tadej Pogačar prišla v Slovenijo

Primož Roglič in Tadej Pogačar prišla v Slovenijo
05.04.2020 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Spletni portal 24ur poroča, da sta se Tadej Pogačar in Primož Roglič z zasebnim letalom vrnila iz Monaka.

V Franciji kolesarji - to velja tudi za profesionalne kolesarje - ne smejo trenirati. Zaradi koronavirusa je karantena tako stroga, da so vsi “obsojeni” na trenažerje. Tako sta v zadnjih dneh morala trenirati tudi Primož Roglič in Tadej Pogačar, ki sicer živita v Monaku. Zdaj sta se kolesarja z zasebnim letalom uspela vrniti v Slovenijo, kjer kolesarji lahko tudi trenirajo.

"Tudi za nas je situacija zelo neugodna, vse se je ustavilo, tako da res srčno upam, da se v čim krajšem možnem času vse stvari spet postavijo nazaj na stare tire in da lahko gremo naprej. Še enkrat bi ob tej priložnosti pohvalil res vse, ki skrbijo za vse ljudi v teh težkih trenutkih ter spodbudil vse ostale, naj ostanejo doma. Skupaj lahko premagamo vse težave," je med drugim dejal Primož Roglič.

Tadej Pogačar, ki bo tako prestajal še tretjo samoizolacijo v zadnjem obdobju pa je dodal: "Kar v redu je biti spet doma, nimam kaj reči, ampak ... Ja, takšni so časi, treba je živeti v tem. Zdaj me čaka isto. Tukaj so nas pregledali, nam izmerili temperaturo in opravili vse ostale postopke ... Dobili smo navodila, kako je treba ravnati tukaj, in zdaj se bomo teh navodil držali."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ